Om oss

Om oss

Vi leverer i hele stor-Bergen

Om oss

Gro Monsen


Gro Monsen er den som kommer til å gå igjen i veggene i butikken. Hun feiret 50 år som ansatt i butikken i 2015 og med sin erfaring er hun fremdeles klar for å gi gamle og nye kunder ypperste service og kvalitet. Gro er en fantastisk ressurs for butikken med sitt varme smil og øye for detaljer.

Jan Monsen


Jan Monsen har gått i fotsporene til resten av familien på Nesttun. Han startet i butikken som tidlig tenåring, den gangen veide han poteter. Han har fulgt med familien gjennom alle år og nå er det han som fører arven videre. Med glimt i øyet og noen friske kommentarer på lur føler man seg alltid velkommen i butikken. Hans evne til å lage blomster til alle anledninger er perfeksjonert etter nærmere 35 år i bransjen. Jan har også svært gode kunnskaper om blomster til utebruk i hager og potter. Han bruker mye tid på å stelle plantene i butikken slik at kunden alltid skal få topp kvalitet.

OM NESTTUNTORGET BLOMSTER

Nesttuntorget Blomster har vært på Nesttun Torg i over 50 år. Jan Monsen og Gro Monsen står fremdeles fjellstøtt i det som er en av Fanas eldste blomsterforretninger. Selv om forholdene, både på Nesttun generelt - og ikke minst for Nesttuntorget Blomster - har endret seg med tiden, står våre to nøkkelord fremdeles sterkt; Service og kvalitet skal kjennetegne oss i alt vi gjør.